TEKNISK FAKTA

Jourservice dygnet runt - Ring   08-18 60 03

Tekniska fakta är främst för dig som är arkitekt eller byggare och vill ha mer utförlig information om våra lösningar samt vilka möjligheter som finns. Nedan finner du enklare förklaringar och information om de vanligaste standardlösningarna. Informationen är inte komplett utan är endast till för att snabbt ge en överblick över de vanligaste alternativen redan under projekteringsstadiet. För oss är dock ingenting omöjligt så hittar du inte din lösning här går det alltid bra att kontakta oss. Vi lovar att vi kan hitta rätt lösning för just dig.

I filerna nedan finner ni information angående de vanligaste typerna av vikportar, såsom nödvändiga sidoutrymmen och överutrymmen. Förslag på olika karmlösningar etc. Lösningarna är inte på något sätt uttömmande, utan ska endast ses som vägledande vid exempelvis projektering.

Under övrig information finner ni även en kulörkarta där vi har listat de vanligaste kulörerna. Kulörkartan ska ses som inspiration. Självklart kan vi leverera samtliga produkter lackerade efter valfri RAL- eller NCS-kod.


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?