SKJUTPORTAR

Jourservice dygnet runt - Ring   08-18 60 03

Skjutportslösningar

Skjutporten består av ett eller flera portblad som med bärvagnar är upphängda och löper i en bärskena.

Vi kan fixa din skjutport. Oavsett om du vill ha hjälp med att montera, beställa, serva eller reparera en skjutport, så hjälper vi dig gärna. Här på UNAPORTAR har vi lång erfarenhet, produkter av hög kvalitet, och kunskap om hur vi ska göra för att få till en riktigt bra skutportslösning.

Kontakta oss för hjälp med dina skjutportar!

Det praktiska kring skjutportar

Portbladet skjuts sedan, likt en skjutvägg, horisontellt för att öppna och stänga.
Skjutportar kan bestå av en eller flera portblad som öppnar åt ett eller två håll. Antalet portblad är i teorin obegränsat.

Skjutportarna måttanpassas för varje objekt och kan levereras i såväl manuellt som maskinellt utförande.

Fördelarna med skjutportar

En skjutport är perfekt för trånga utrymmen då den inte tar särskilt mycket plats. Den är också enkel att öppna och helt igenom smidig. En skjutport är speciellt passande till din verkstad eller din industri. Vi kan göra skutportar som är gjorda i exempelvis stål med praktiska fönster i.

Vi hjälper dig med planering och montering så att du får den port som passar dina behov allra bäst. Lägg all i våra händer, så fixar vi.

Vi skapar en skjutport som passar dig

Vi tillverkar skjutportar till olika typer av garage, industrier, kontor, verkstäder och mycket annat. Alla våra produkter görs utav mycket hög kvalitet och är designade för att hålla länge. Våra skjutportar anpassas efter precis vad du behöver och vi gör gärna olika typer av specialanpassningar. exempelvis kan vi göra din skjutport isolerad så att den håller inne värmen och gör det ljudisolerat.

Här på UNAPORTAR kan vi skapa en skjutport som du verkligen tycker om. Vi designar den så att den passar in där du ska ha den och så att den har optimal funktion för det som du ska använda den för. Kundanpassning värderar vi mycket högt.

Att tänka på när du väljer port

Tänk noga ut vad för typ av port som skulle passa bäst i ditt utrymme innan du gör ett val. Fundera på hur mycket utrymme du har att arbeta med och om det ska vara en nödutgång eller inte. Tänk självklart även på vad du mestadels ska använda din port till, och vilken typ av port som passar bäst till det. Kolla också så att den typ av port som du väljer passar in i miljön där du ska ha den. En väl vald port ska vara smidig och praktisk för det du ska använda den för.

Varför välja UNAPORTAR?

  • Lång erfarenhet och stark kompetens
  • Akut jourservice dygnet runt
  • Skickliga och hjälpsamma tekniker
  • Anpassade portar av hög kvalitet

Kontakta oss idag

Vi är med dig under hela resan. Att ha en port som är perfekt anpassad för dina behov är både tidssparande och smidigt. Med oss kan du känns dig helt trygg, vi har gjort det här sen 1936.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig med din skjutport!

Se våra referenser


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?