SPECIALLÖSNINGAR

Jourservice dygnet runt - Ring   08-18 60 03

Vi erbjuder speciallösningar!

Då många av våra produkter är speciallösningar, direkt anpassade till en specifik kund, får vi ofta vid monteringen, förfrågningar om andra arbeten som måste lösas, men inte riktigt ryms inom någon särskild entreprenad. Det kan handla om alltifrån automatiserade ventilations- eller rökluckor till nedfällbara hydrauliska staket, ihopkopplade med intilliggande lastkajer.

Vi har även levererat exklusivare trappor eller ledstänger i kontorsmiljö där vi kombinerat olika material såsom rostfritt stål, ädelträ och ädelmetall.

En annan typ av tjänst som ofta är efterfrågad är komplicerade trafikautomatiklösningar med signalljus. Det kanske rör sig om P-hus med flera våningar där signalljussystemet är sammanlänkat mellan våningarna, så att föraren till ett fordon på ett smidigt och snabbt sätt kan finna sin väg ut- eller in genom P-huset utan att riskera en kollision med andra.

Det ligger i speciallösningens natur att vi inte här på webbplatsen kan presentera en färdig lösning till just din fastighet. Istället utgår vi från varje kunds behov och designar en lösning unik för dig och din byggnad. Det som redovisas ovan är exempel på verkliga situationer som vi ställts inför och på produkter som vi levererat. Anledningen till att vi är så bra på det här med speciallösningar, beror dels på att vi arbetat med detta i snart ett sekel, men även att vi har den kunskap inom alla de yrkesområden som portbranschen kräver. Våra servicemontörer har olika bakgrund och är utbildade i allt ifrån mekanik, elektronik, smide, plåtslageri, konstruktion, och snickeri.

Om ni har någon idé inom nyss nämnda områden eller där dessa möts, ta gärna kontakt med oss. Vi ser fram emot det och är övertygade om att vi kan hjälpa er.

Vi erbjuder speciallösningar!

Då många av våra vanligare produkter egentligen är baserade på rena speciallösningar, får vi ofta vid monteringen, förfrågningar om andra arbeten som måste lösas, men inte riktigt ryms inom någon särskild entreprenad. Det kan handla om alltifrån automatiserade ventilations- eller rökluckor till nedfällbara hydrauliska staket, ihopkopplade med intilliggande lastkajer.

Vi har även levererat exklusivare trappor eller ledstänger i kontorsmiljö där vi kombinerat olika material såsom rostfritt stål, ädelträ och metaller.

En annan typ av tjänst som ofta är efterfrågad är komplicerade trafikautomatiklösningar med signalljus. Det kanske rör sig om P-hus med flera våningar där signalljussystemet är sammanlänkat mellan våningarna, så att föraren till ett fordon på ett smidigt och snabbt sätt kan finna sin väg ut- eller in genom P huset utan att riskera en kollision med andra.

Det ligger i en speciallösnings natur att vi inte här på webbplatsen kan ge dig en färdig lösning på just din fastighet. Istället utgår vi från varje kunds behov och designar en lösning unik för dig och din byggnad. Det som redovisas ovan är exempel från verkliga situationer som vi ställts inför och på produkter som vi levererat. Anledningen till att vi är så bra på det här med speciallösningar, beror dels på att vi arbetat med detta i snart ett sekel, men även att vi har den kunskap inom alla de yrkesområden som portbranschen kräver. Våra servicemontörer har olika bakgrund och är utbildade i allt ifrån mekanik, elektronik, smide, plåtslageri, konstruktion, och snickeri.

Om ni har någon idé inom nyss nämnda områden eller där dessa möts, ta gärna kontakt med oss. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er.


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?