SPECIALGRINDAR

Jourservice dygnet runt - Ring   08-18 60 03

Specialgrindar

Våra specialgrindar handlar egentligen om att vi till skillnad mot de mer utpräglade grind- och staketföretagen kan tillhandahålla en måttanpassad och svensktillverkad grind. Detta innebär att vi anpassar grinden efter befintliga öppningsmått, med tillhörande partier om detta efterfrågas.

Inom grindbranschen är det idag snarare regel än undantag att svenska företag i stor utsträckning importerar färdiga grindar begränsade till vissa standardmått. Detta kan vara ett problem om man sedan tidigare redan har en befintlig grind som behöver bytas ut efter till exempel en påkörning.

För kunden kan denna standardisering av grindmått i värsta fall medföra ökade kostnader i form av kostnader för uppgrävning och omgjutning av befintliga fundament.
Genom att vår tillverkning är förlagd till utkanten av Stockholm och vårt omedelbara serviceområde sträcker sig över hela Mälardalen kan vi självfallet snabbt rikta och reparera, men även tillverka och leverera nya måttanpassade grindar om olyckan är framme.

Samtliga grindar kan levereras i såväl manuellt som maskinellt utförande.

Se våra referenser


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?