EXKLUSIVA GRINDAR

Jourservice dygnet runt - Ring   08-18 60 03

Exklusiva grindar

Dessa grindar, liksom våra exklusivare specialportar ligger oss varmt om hjärtat. Det kan handla om en grind till villauppfarten, kursgården eller rentav en infartsgrind till ambassadens förgård.

Grinden är det första en besökare möter och får gärna spegla fastighetens idé och utseende. Många kunder vill ha en vacker smidesgrind med många bearbetade detaljer, medan andra önskar en mer återhållsam strikt design, där grindens främsta uppgift är att hålla obehöriga borta.

Det är inte ovanligt att inom detta segment finna en blandning av olika material. En rambyggd grindstomme av stål, i kombination med inslag av exempelvis ädelträ, utstrålar både stabilitet och exklusivitet förenat med en lång livslängd. Vi levererar med glädje det ni önskar.

Självklart är vi inte bara intresserade av installera nya grindar. Många fastigheter har redan en äldre fungerande grind som de önskar renovera, modifiera eller automatisera. Vi kan då hjälpa till att på ett varsamt sätt återställa grinden till dess ursprungliga skick. Önskar du manövrera grinden innefrån fastigheten eller direkt ifrån bilen, erbjuder vi en rad lösningar såsom öppning via fjärrkontroll, mobiltelefon eller kodlås. Möjligheterna är många.

Se våra referenser


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?