TAKSKJUTPORTAR

Jourservice dygnet runt - Ring   08-18 60 03

Takskjutportar

En takskjutport är en port som är uppbyggd av horisontella sektioner sammanbundna med gångjärn.

Här på UNAPORTAR ser vi till att du får en takskjutport som du känner dig nöjd med. Vi ser till att våra takskjutportar möter dina behov och att de fungerar optimalt för det du behöver den till. Våra tekniker vet precis hur de kan hjälpa dig på bästa sätt.

Kontakta oss idag så hjälper vi er att fixa en takskjutport som passar er!

Hur takskjutporten fungerar

När porten öppnas skjuts portsektionerna upp mot taket för att sedan fällas in i lokalen och i helt öppet läge, ligga horisontellt med innertaket. Om förutsättningarna kräver det kan porten även skjutas rakt upp för att i öppet läge befinna sig direkt ovanför portöppningen, parallellt med yttervägen.

Fördelarna med takskjutportar

Den kanske främsta fördelen med en takskjutport är dess låga krav på utrymme. Framför allt i speciella miljöer såsom på lastkajer där omständigheterna kräver fria områden runt portöppningen är takskjutporten ett bra alternativ.

En takskjutport är också ett bra alternativ till en garageport. Med den typen av port är det enkelt att öppna upp och köra in bilen, utan risk för att porten ska slå i bilen eller något liknande.

När det inte är ett så passande val

Om du ska gå in och ut ofta genom ditt garage eller något annat utrymme är en takskjutport inte ett särskilt smidigt alternativ. Det är eftersom din takskjutport i princip måste öppnas helt varje gång, vilket tar en del tid. Temperaturen i exempelvis ett garage sänks då även varje gång din takskjutport öppnas. Takskjutportar är ett smart och smidigt alternativ till många olika användningsområden, men inte till alla.

Vi fixar behovsanpassade portar

Med hög flexibilitet och flertalet kombinationsmöjligheter är det möjligt att skräddarsy porten efter både byggnadens krav och dina önskemål, vare sig porten skall monteras i en industrihall eller i det egna villagaraget. Porten kan även fås i specialutförande med exempelvis träbeklädnad, förstärkta fjädrar vid extra hög öppningsfrekvens eller i tvätthallsutförande med rostfria beslag.

Takskjutportarna måttanpassas för varje objekt och kan levereras i såväl manuellt som maskinellt utförande. Vi lyssnar till dina önskemål och behov, och ser till att takskjutporten blir så som du hade tänkt. Vi planerar, monterar och sköter alltihop, anlita oss så sparar du tid.

Proffshjälp med takskjutportar

Med vår expertkunskap hjälper vi dig att komma fram till ett smart val för dig. Vi tar hänsyn till om porten ska användas till någon specifik verksamhet, eller vad den annars ska användas till. Våra tekniker har gjort det här många gånger förr, och har inga problem med att anpassa arbetet efter dina behov.

Varför välja UNAPORTAR?

  • Lång erfarenhet i branschen
  • Kompetenta tekniker
  • Vi anpassar din port så att den möter era behov
  • Värderar en god kvalitet i allt vi gör
  • Akut jourservice dygnet runt

Hör av dig till oss

Vi har full koll på portar och vet precis hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vänd dig till oss för att få all den service och hjälp som du behöver. Vi gör det enkelt för dig att få till en passande takskjutport där du behöver den.

Kontakta oss på UNAPORTAR så fixar vi en port till er som passar era behov!

Se våra referenser


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?