VIKPORTAR

Jourservice dygnet runt - Ring   08-18 60 03

Vikportslösningar

Vikportar består alltid av minst två stycken sektioner som öppnar och stänger med en rörelse i sidled.

Här på UNAPORTAR gör vi våra egna vikportar helt utifrån vad du som kund vill ha. Med kvalitetsprodukter, lång erfarenhet och skickliga tekniker kan vi hjälpa dig från start till slut. Det blir enkelt med nya portlösningar när du har proffs som fixar.

Kontakta oss idag för hjälp med dina vikportar!

Hög kvalitet & standard

Vi tillverkar olika typer av vikportar för alla sorters hem, fastigheter, kontor och andra typer av byggnader. Alla våra produkter är gjorda utav mycket god kvalitet och är skapade för optimal funktion på alla sätt. Portarna är snyggt designade och passar in i flera olika typer av miljöer.

Våra vikportar är direkt kundanpassade och byggs utefter kundens önskningar och behov. Vi fixar mer än gärna olika typer av speciallösningar för dina vikportar. Exempelvis kan vi fixa så att din vikport är isolerad och håller inne värmen ordentligt.

Det praktiska kring vikportar

Karmsektionen kallas den sektion som med karmgångjärnet hänger ihop med portkarmen. Vikportens andra halva, viksektionen, är i sin tur upphängd på karmsektionen med ytterliggare gångjärn. Viksektionen har med en bärvagn förbindelse med styrskenan, placerad ovanför portbladen. Vid bredare öppningar används 2+2 sektioner eller fler, där porthalvorna är spegelvända och viker åt var sitt håll.

I särskilda fall kan 4+4 sektioner användas för att täcka särskilt breda portöppningar. Avgörande för portsektionernas indelning och antal är främst individuella förutsättningar för varje objekt och kundens önskemål.

Våra vikportar måttanpassas för varje objekt och kan levereras i såväl manuellt som maskinellt utförande. Nedan visas en enkel skiss över olika vikportsmodeller. Notera att listan inte är komplett. Hör gärna av er så kan vi presentera ytterligare vikportslösningar.

Modeller/utföranden: Vikportar

  • VP20
  • VP22
  • VP21

Fördelar med en vikport

En vikport passar de flesta garage eller verkstäder och är enkel att öppna och stänga. När vikporten är helt öppen tar den i princip ingen plats alls, till skillnad från vissa andra typer av portar. Den behöver dock utrymme vid öppning och stängning, vilket är bra att tänka på om du har en vikport till ett mycket litet utrymme. Du kan också välja om du vill att din vikport ska vara motordriven och öppnas automatiskt, eller om den ska vara manuell.

Vikportar med dörr

En vikport med dörr är ett smidigt val om du enkelt vill kunna gå in i ditt garage utan att behöva öppna hela vikporten. På så sätt kan du spara både din tid och värmen i garaget.

Varför välja UNAPORTAR?

  • Hög komptetens och starkt engagemang
  • Varit i branschen sen 1936
  • Har akut jourservice dygnet runt
  • Tekniker med många års erfarenhet

Hör av dig

Här på UNAPORTAR kan vi vikportar. Med stark kompetens och lång erfarenhet i ryggen vet vi precis hur vi ska göra för att få till bästa möjliga vikport till dig. Oavsett om du ska beställa en vikport, få hjälp med monteringen, eller behöver service eller reparation, så finns vi här redo att hjälpa.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med dina vikportar!


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?