SLAGPORTAR

Jourservice dygnet runt - Ring   08-18 60 03

Slagportslösningar

Slagporten är kanske den enklaste varianten av port och fungerar likt en vanlig gångdörr.

När det är dags för slagportar är vi redo. Med många års erfarenhet, skickliga tekniker och produkter av hög kvalitet, hjälper vi dig att få till den bästa slagportslösningen för dig. Att hålla på med portar är vår grej.

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina slagportar!

Fakta om slagportar

Slagporten kan ha två portblad som stänger mot varandra. Bilden här intill visar en förenklad bild av den vanligaste typen av dubbel slagport, en så kallad ”SL11”. Slagportarna måttanpassas för varje objekt och kan levereras i såväl manuellt som maskinellt utförande.

En slagport för din vardag

En slagport är klassisk och enkel typ av port. En slagport är oftast tätare konstruerade än vissa andra portar och är därför bra ur ett energiperspektiv. De har också en snygg och traditionell design som passar för de flesta olika typer av garage. Bra att veta är dock att en slagport kan innebära att man behöver skotta snö runt porten mer än när det gäller vissa andra typer av garageportar eller portar generellt.

Att tänka på när du ska välja port

Det är viktigt att tänka på vad du ska använda din port till, så att den blir helt anpassad efter det du behöver den till. Din port ska vara praktisk, smidig och fungera optimalt för det du ska använda den för. Överväg hur mycket utrymme du har att arbeta med när det gäller din port, och vad som skulle kunna passa med det. En väl val port kan förenkla din vardag eller effektivisera ditt arbete.

Helt kundanpassade slagportar

Vi designar och tillverkar en slagport som möter dina behov. Slagporten du köper hos oss kan du göra helt personlig och kan tillverkas efter dina egna önskemål. Vi ser till att din port fungerar för det du behöver den till och att den passar in där den ska vara.

Alla våra olika typer av portar är gjorda i mycket hög kvalitet och är gjorda för att hålla länge. Vi kan portar och vet precis hur vi ska designa dem för enkel användning och optimal funktion i alla lägen. Vill du ha någon slags speciallösning på din slagport så hjälper vi dig mer än gärna med det. Här på UNAPORTAR älskar vi att hitta lösningar.

Varför välja UNAPORTAR?

Av många anledningar, men här kommer några. Vi har…

  • Erfarenhet av portar ända sen 1936
  • Skickliga och komptetenta tekniker
  • Högkvalitativa portar av olika slag
  • Akut jourservice dygnet runt

Hör av dig till oss

Vänd dig till oss på UNAPORTAR för hjälp med din slagport. Oavsett om du vill ha en slagport till ditt garage, din verkstad eller något helt annat, så ställer vi gärna upp och fixar. Det spelar heller ingen roll om du vill ha hjälp med att beställa, montera, serva eller reparera din slagport, våra tekniker kan fixa alltihop.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med dina slagportar!

Se våra referenser


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?