Skip to main content

Vi kan reparera vikport snabbt & proffsigt

Behöver du hjälp med att reparera vikport? Våra tekniker har lång erfarenhet och vet precis hur de ska hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi värdesätter alltid en hög kvalitet i vårt arbete och tycker att god service ska vara en självklarhet. Hos oss på UNAPORTAR får du den hjälp du behöver.

Kontakta oss idag så ser vi till att du får en snygg reparation!

Våra tekniker fixar en lösning

Vi är snabba med att hitta en lösning och jobbar alltid säkert och ordentligt. Reparationerna vi gör är av hög kvalitet och våra tekniker är mycket skickliga med portar. Hos oss är du i trygga händer.

Regelbundna reparationer och underhåll

Med ett avtal hos oss får du ett antal underhållstillfällen per år där vi kollar igenom så att din vikport fungerar som den ska. Vi letar efter eventuella fel och hittar vi något kan vi oftast lösa det där och då. Kan vi inte det tar vi med din port till vår reparationshall här i Stockholm och reparerar den där.

Med regelbundet underhåll och service minskar även risken att din vikport får allvarligare problem som måste ha en mer seriös och kostsam reparation längre fram. Dina vikportar får också en högre driftsäkerhet när dess funktioner ofta kollas igenom. När du har proffs som har koll och tar hand om din vikport, kan du hitta problem tidigt och öka portens hållbarhet.

Akut jourservice för dig dygnet runt

När något oväntat händer med din vikport kan vi hjälpa dig med vår akuta jourservice som vi har hela dygnet runt. Att få hjälp tycker vi ska gå snabbt och enkelt.

Förebygg skador på din vikport

Skadegörelse, påkörning och mycket annat kan skapa ordentliga skador på din vikport. Men med genomtänkt skydd kan du minska risken för större skador på dina vikportar och din fastighet. Vi hjälper dig gärna med att anpassa ett passande skydd så att du kan slippa stora reparationer.

Vi gör även annat

Vi håller inte bara på med reparation, utan vi installerar, monterar och tillverkar även olika typer av portar. Vi är alltid noga med att anpassa porten efter era behov och önskemål, hos oss får du en port som är speciellt anpassad för vardagen för dig eller din verksamhet.

Krångel med vikportar behöver inte bli så jobbigt

När du har kontakt med en seriös firma som snabbt, snyggt, enkelt och proffsigt kan reparera blir en strulande port ett rätt litet problem. Våra tekniker gör alltid ett noggrant arbete så att reparationen håller och kollar ordentligt så att alla olika fel hittas.

Varför välja UNAPORTAR?

  • Lång erfarenhet i branschen
  • Alltid kvalitativa reparationer
  • Tekniker med hög kompetens
  • Full koll på allt inom portar

Hör av dig

Här på UNAPORTAR tar vi väl hand om dina vikportar. Det du behöver reparerat eller servat, det löser vi. Vi hittar felen, fixar din reparation och löser allt så att det rullar på som det ska. Portar har vi full koll på.

Kontakta oss idag så hjälper vi er med att reparera er vikport!


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?