Skip to main content

Snabb och professionell service för garageportar av alla slag

Ibland kan portar krångla, därför finns vi. Här på UNA PORTAR hittar vi felen och löser problemen så att er vardag kan fortsätta utan krångel. Våra tekniker hjälper dig gärna med att serva din garageport så att allt fungerar som det ska igen. Hos oss hittar du kvalitativ service för era garageportar. Välkommen!

Kontakta oss redan idag så servar vi din garageport!

Vi levererar kvalitativ service & reparation

Våra tekniker är kunniga, kompetenta och engagerade i att hitta lösningar. Vi analyserar situationen, undersöker din port och kommer fram till bästa möjliga lösning för att serva din garageport. Vi har många års erfarenhet och vet precis hur vi kan leverera kvalitativ service. Vi fixar alla typer av service och jobbar snabbt och effektivt.

Akut jourservice

Vid akuta fel är vi på plats samma dag. Du kan ringa oss dygnet runt för jourservice oavsett om du är kund sedan tidigare eller inte. Våra tekniker jobbar engagerat och hjälper dig gärna med att lösa problemen.

Snabb service när du behöver det

Om det blivit större skador på din garageport kan vi göra en snabb temporär reparation som gör att den kan användas och låsas. Då kan du slippa kostsamma övervakningskostnader. Sedan kan vi reparera porten antingen direkt på plats eller så tar vi med vissa objekt till vår reparationshall vid kraftigare fel. Vi kan oftast göra mycket snabba reparationer då vi har delar för de flesta fabrikat på lagret.

Det är tyvärr vanligt att garageportar och andra typer av portar utsätts för inbrottsförsök, sabotage, påkörningar och liknande. I vissa fall kan skadorna vara så stora att det inte är värt att försöka reparera. Då kan vi, efter att ha pratat med dig som kund och försäkringsbolag, tillverka nya portblad som passar just din garageport.

Förebyggande underhåll

Minska risken att behöva serva eller reparera genom att underhålla garageporten och hålla den i gott skick. Vi hjälper dig gärna med att underhålla din garageport och hålla koll så att allt ser bra ut. Underhåll kan göra att du slipper dyra reparationskostnader i framtiden. Avtala med oss om regelbundet underhåll, så kan du känna dig trygg med att din garageport fungerar som det ska. Med ordentligt underhåll kan vi förlänga livslängden på din port.

Efter varje servicetillfälle lämnar vi gärna ett protokoll på exakt vad som kontrollerats och servats. Det här gör att du blir uppdaterad om statusen på dina garageportar.

Service för era garageportar

Om ni har garageportar i koppling till en företagslokal, butik eller något liknande är det ofta av mycket stor vikt för hela verksamheten att garageportarna fungerar. I ett sådant läge är det ännu viktigare att förebygga problem och öka hållbarheten genom regelbundet underhåll. Vi avtalar gärna om ett antal kontrollbesök per år som passar er och era behov.

Varför välja UNA PORTAR?

  • Lång erfarenhet inom branschen
  • Starkt servicetänk i alla lägen
  • Akut jourservice dygnet runt för din trygghet
  • Skickliga och kunniga tekniker som löser problemen
  • Kontakta oss idag så servar vi din garageport

Hör av dig till oss när din port krånglar. Oavsett om det är en garageport eller någon annan typ av port så hjälper vårt team dig gärna.

Kontakta oss idag för service på dina garageportar!