Skip to main content

Dags för service på din vikport?

När du behöver service för din vikport ställer vi upp. Våra tekniker har lång erfarenhet och vet precis hur de ska serva din vikport på allra bästa sätt. Med proffshjälp nära till hands blir det inte något direkt problem när vikporten krånglar. Snabbt och smidigt hjälper vi dig så att din vardag kan rulla på.

Kontakta oss så hjälper vi dig och löser problemen!

Ordentlig service gör skillnad

Vikportar ska förenkla vardagen, vi hjälper dig så att de kan det. Våra tekniker vet hur de hittar felen och hjälper dig att få din vikport att fungera som den ska igen. Vi kollar igenom funktionen på din vikport, letar efter eventuella fel och kan i de flesta fall reparera felet direkt på plats. Behövs en större reparation på din vikport kan vi också ta med den till vår reparationshall här i Stockholm. Vi jobbar hårt för att alltid hjälpa dig så fort som möjligt.

Vi har akut jourservice dygnet runt

Vid akuta behov är vi på plats så fort som vi kan, alltid inom samma dag som anmälan gjorts. Vi tycker det är viktigt att du som kund får hjälp snabbt och lätt när något krånglar. När du får hjälp fort blir det inte allt för jobbigt när din vikport inte beter sig som den ska.

Avtalsservice för din vikport

Du kan teckna ett avtal med oss där vi utför underhållsservice på din port ett visst antal gånger per år. På så sätt kan du hålla din vikport eller någon annan typ av port, i toppskick. När du får regelbunden service blir det enklare att hitta fel i ett tidigt skede, så att det inte behöver bli ett så stort eller kostsamt problem. Efter varje servicetillfälle får du ett ordentligt protokoll så att du vet vad som kontrollerats och eventuellt reparerats. När service utförs med jämna mellanrum ökar driftsäkerheten på din port, samt dess livslängd.

Vi hjälper dig att tänka förebyggande

För att minska risken för olika typer av skador eller problem kan vi hjälpa er med smarta förebyggande åtgärder. Med dessa anpassade åtgärder vid din vikport kan vi minska risken för sabotage, påkörningar och andra typer av skador. Vi anpassar så att det förebyggande skyddet passar just era behov och er port. Vi ger er gärna personlig hjälp för att skydda er vikport och fastighet på bästa sätt.

Mer än bara service

Här på UNAPORTAR hjälper vi dig gärna med mer än bara service på din vikport. Självklart utför vi även service på andra typer av portar. Våra tekniker monterar och installerar också flera olika typer av portar och tillverkar anpassade portar efter dina behov. Vi har full koll på allt som har med portar att göra och hjälper er gärna att få till allt som ni vill ha det.

Varför välja UNAPORTAR?

  • Vi har lång erfarenhet i branschen
  • Skickliga tekniker som vet vad de gör
  • Akut jourservice dygnet runt
  • Kvalitativt underhåll

Kontakta oss

Det är störigt när saker och ting inte fungerar som de ska. Men med en ordentlig reparation blir det hela inte särskilt jobbigt. När du har både akut jourservice och avtalsservice tillgänglig kan du få precis den hjälp du behöver. Våra tekniker hjälper dig mer än gärna.

Kontakta oss så servar vi din vikport!


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?