Skip to main content

Anlita en proffsig reparatör till din vikport

By januari 3, 2023Alla, Vikportar

Anlita en proffsig reparatör till din vikport

Behöver du hjälp med en reparation av din vikport? Anlita en reparatör hos oss på UNAPORTAR, så hjälper vi dig att snabbt få den hjälp du behöver. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vet precis hur vi kan utföra den bästa reparationen för din vikport.

Kontakta oss så kommer en skicklig reparatör och fixar!

Vi hittar felen och lösningen

Våra skickliga reparatörer och tekniker kollar igenom funktionerna på din vikport ordentligt och letar efter eventuella fel och störningar. Upptäcks olika fel på din vikport kan vi oftast lösa problemen där och då, kan vi inte det så tar vi din din porten på vår reparationshall i Stockholm. Genom noggrann genomgång kontrollerar vi att din vikport fungerar precis som den ska igen.

Regelbunden service på dina vikportar

Med ett avtal med oss kan vi serva och underhålla din vikport några gånger per år. På så sätt kan vi upptäcka eventuella fel tidigt, så att du slipper större problem eller komplexa reparationer. Du håller också en hög nivå på din vikports driftsäkerhet när den regelbundet servas. Vid varje servicetillfälle får du ett ordentligt protokoll över vad som har kollats och gjorts, så att du hela tiden är uppdaterad med vad som genomförts.

Akut jourservice när du behöver det

Oväntade saker kan hända ibland. Då är det skönt att ha kontakt med en ordentlig firma som har skickliga reparatörer som kan fixa. Vi är redo att hjälpa dig och kommer alltid inom samma dag som du anmält att du behöver vår hjälp. Vi reparerar din vikport, eller någon annan typ av port och kollar så att allt ser ut som det ska. När du lätt får proffshjälp blir det enkelt att få krånglet löst.

Alltid bra att jobba förebyggande

Var förebyggande för att slippa större skador eller problem. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt skydd för just din vikport, fastighet och situation. Med ett smart skydd minskar du risken för exempelvis påkörningar, skadegörelse eller inbrott. Ett ordentligt skydd kan göra att du slipper dyra reparationer på din port och annat.

Vi kan portar

Vi fixar inte bara reparationer och underhåll, vi tillverkar också olika typer av portar och installerar de åt dig. Portarna tillverkas utefter dina behov och önskemål för att få fram den port som passar er allra bäst. Vi ser alltid till att det passar din eller din verksamhets vardag och att alla funktioner känns praktiska och förenklande. Beroende på vad du ska använda din port till kan det behövas olika typer av portar eller olika specialanpassningar.

Varför välja UNAPORTAR som din reparatör?

  • Snabb och effektiv hjälp
  • Skickliga reparatörer
  • Firma med lång erfarenhet
  • Kvalitativa reparationer
  • Alltid god service

Kontakta oss idag

När du behöver en skicklig reparatör som kan hjälpa dig med din vikport, vänd dig då till oss. Vi älskar att hjälpa människor att få deras vardag att rulla på. Med våra reparatörers stora erfarenhet och kunskap kan du känna dig trygg, de har gjort det många gånger förr.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din vikport!


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Behöver ni hjälp med era portar, eller kanske är på jakt efter en ny port?