Tekniska fakta är främst för dig som är arkitekt eller byggare och vill ha mer utförlig information om våra lösningar samt vilka möjligheter som finns. Nedan finner du enklare förklaringar och information om de vanligaste standardlösningarna.
Informationen är inte komplett utan är endast till för att snabbt ge en överblick över de vanligaste alternativen redan under projekteringsstadiet.
För oss är dock ingenting omöjligt så hittar du inte din lösning här går det alltid bra att kontakta oss. Vi lovar att vi kan hitta rätt lösning för just dig.

I filerna nedan finner ni information angående de vanligaste typerna av vikportar, såsom nödvändiga sidoutrymmen och överutrymmen. Förslag på olika karmlösningar etc. Lösningarna är inte på något sätt uttömmande, utan ska endast ses som vägledande vid exempelvis projektering.
Under övrig information finner ni även en kulörkarta där vi har listat de vanligaste kulörerna. Kulörkartan ska ses som inspiration. Självklart kan vi leverera samtliga produkter lackerade efter valfri RAL- eller NCS-kod.

AutoCAD
Ritningar UNA vikportar AutoCAD

Ritningar UNA skjutportar AutoCAD

En gratis .dwg- & .dxf-läsare för nedladdning finner ni på Autodesks hemsida

 

PDF
Vikport 20 – monterad på VKR – karm

Vikport 20 – monterad på VJ-karm
Vikport 22 – horisontalsnitt med alternativa karmar

 

Övrig information
UNA PORTEN – bruksanvisning
Skötselinstruktion – UNA vikport
Kulörkarta std-kulörer